Vi erbjuder begagnade värdeskåp, alla skåp är nyrenoverade och utvärderade av våra värdeförvaringstekniker.

Vi har certifikat för värdeförvaring från både DNV och SLR. Därav är alla våra skåp kraftigt utrustade med inbrottskydd och brandskydd.

Brandklassade begagnade kassaskåp

Våra brandklassade begagnade kassaskåp erbjuder enastående brandskyddsegenskaper och har genomgått noggranna tester för att garantera deras effektivitet. Med en hög brandklassning kan du vara säker på att dina värdesaker och dokument förblir intakta och skyddade i händelse av en eldsvåda.

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vårt sortiment av begagnade kassaskåp är noga utvalt och granskas noggrant för att säkerställa att varje skåp uppfyller våra strikta kvalitetsstandarder. Trots att de är begagnade, är de fortfarande i utmärkt skick och kan erbjuda samma säkerhet som nyproducerade kassaskåp.

Genom att välja ett begagnat kassaskåp kan du spara pengar utan att kompromissa på kvaliteten. Vårt team av experter kan hjälpa dig att hitta det perfekta kassaskåpet som passar dina specifika behov och budget. Vi erbjuder olika storlekar och modeller för att säkerställa att du hittar det skåp som passar bäst för dig.

Inbrottsklassade begagnade kassaskåp

Våra inbrottsklassade kassaskåp är utformade med fokus på säkerhet och har genomgått omfattande tester för att garantera deras effektivitet. Med avancerade låssystem och robust konstruktion kan du vara säker på att dina tillgångar är väl skyddade mot inbrott och stölder.

Vi erbjuder ett brett utbud av inbrottsklassade kassaskåp som passar olika behov och budgetar. Vårt sortiment omfattar olika storlekar och modeller för att du ska kunna hitta det perfekta kassaskåpet för dina specifika krav. Oavsett om du behöver ett mindre skåp för hemmabruk eller en större för företaget, kan vi hjälpa dig att hitta rätt.

Genom att välja ett inbrottsklassat kassaskåp från oss kan du vara trygg i vetskapen om att du får högsta möjliga skyddsnivå för dina värdesaker. Vårt team av experter är alltid tillgängliga för att ge råd och vägledning för att hjälpa dig att fatta det bästa beslutet.

 

Vad gör ett kassaskåp inbrottsklassat

  • Kassaskåpets väggar, dörrar och tak är tillverkade av tjocka och starka material som är svåra att bryta eller penetrera. Vanliga material inkluderar stål, kompositmaterial och armerad betong.

 

  • Kassaskåpet är utrustat med avancerade låsningssystem som är utformade för att förhindra manipulation och olovlig åtkomst. Det kan inkludera mekaniska lås, elektroniska lås, kombinationslås eller biometriska lås.

 

  • Kassaskåpet kan ha extra förstärkningar i form av förstärkta låsskåp, förstärkta gångjärn eller förstärkt ram för att öka dess motståndskraft mot fysiska angrepp.

 

  • Kassaskåpet kan ha ett borrskydd i form av förstärkta plattor eller hårda material som förhindrar borrning eller skärande verktyg från att tränga igenom.

 

  • Kassaskåpet kan ha olika mekanismer och tekniker som förhindrar manipulation av låset, såsom anti-manipulationsplattor, re-lockers och glidskivor.

Våra leverantörer