Hos oss kan du hitta begagnade värdeskåp som är noggrant renoverade och utvärderade av våra värdeförvaringstekniker.

Vi är stolta över att ha certifikat för värdeförvaring från både DNV och SLR, vilket bekräftar att våra skåp är kraftigt utrustade med både inbrottskydd och brandskydd.

Brandklassade begagnade kassaskåp

Våra brandklassade begagnade kassaskåp genomgår noggranna tester för att garantera deras effektivitet. Med hög brandklassning kan du vara trygg i vetskapen att dina värdesaker och dokument kommer att förbli intakta och skyddade vid eventuell brand.

Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vårt noggrant utvalda sortiment av begagnade kassaskåp uppfyller våra strikta kvalitetsstandarder och erbjuder samma säkerhet som nyproducerade kassaskåp.

Genom att välja ett begagnat kassaskåp kan du spara pengar utan att kompromissa på kvaliteten. Våra experter hjälper dig att hitta det perfekta kassaskåpet som passar dina behov och budget, oavsett om det är för hemmabruk eller företaget.

Inbrottsklassade begagnade kassaskåp

Våra inbrottsklassade kassaskåp är utformade med fokus på säkerhet och har genomgått omfattande tester för att garantera deras effektivitet. De har avancerade låssystem och robust konstruktion för att skydda dina tillgångar mot inbrott och stölder.

Vi erbjuder ett brett utbud av inbrottsklassade kassaskåp som passar olika behov och budgetar. Oavsett om det är ett mindre skåp för hemmabruk eller en större för företaget, hjälper vi dig att hitta rätt.

Genom att välja ett inbrottsklassat kassaskåp från oss får du den högsta möjliga skyddsnivån för dina värdesaker. Våra experter finns alltid tillgängliga för att ge råd och vägledning för att hjälpa dig att fatta det bästa beslutet.

 

Vad gör ett kassaskåp inbrottsklassat

Ett kassaskåp blir inbrottsklassat genom att tillverkas av starka material som är svåra att bryta eller penetrera. Det har avancerade låssystem för att förhindra manipulation och olovlig åtkomst.

För extra skydd kan det ha förstärkningar i form av låsskåp, gångjärn eller ram. Det kan också ha borrskydd och mekanismer som förhindrar låsmanipulation.

Vi erbjuder inbrottsklassade kassaskåp i olika storlekar och modeller för att passa dina specifika behov och budget.

Oavsett om det är för hemmabruk eller företaget, finns vi här för att hjälpa dig att hitta rätt skåp.

Säkra begagnade kassaskåp för Skåne

Våra inbrottsklassade begagnade kassaskåp är noggrant utformade med fokus på säkerhet. De har genomgått omfattande tester för att garantera deras effektivitet.

Med avancerade låssystem och en robust konstruktion kan du vara trygg med vetskapen att dina tillgångar är väl skyddade mot inbrott och stölder, speciellt i Skåne-regionen.

Vi erbjuder ett omfattande utbud av inbrottsklassade kassaskåp som är speciellt anpassade för Skånes behov. Våra skåp kommer i olika storlekar och modeller för att du ska kunna hitta det perfekta kassaskåpet som uppfyller dina krav.

Genom att välja ett inbrottsklassat begagnat kassaskåp från oss får du den högsta möjliga skyddsnivån för dina värdesaker i Skåne. Våra experter finns alltid tillgängliga för att ge råd och vägledning för att hjälpa dig att fatta det bästa beslutet och trygga dina tillgångar i Skåne.

Våra leverantörer